DÁREČEK KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE ♥ ROZVOZ PO OPAVĚ ZDARMA

Hodnocení obchodu

5,0 33 hodnocení
Přidat hodnocení
5
33x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LL Avatar autora Lucie Lojkova | 9.11.2022
Milý a rychlý přístup. Vše dodáno v pořádku, dle domluvy. Zboží parádní.
L Avatar autora Lenka | 1.11.2022
Dodání bleskové a v balíčku bylo i pár milých dárečků, například výborný medunkový caj. Díky!
D Avatar autora Dagmar+Stiborová | 28.10.2022
slušné ceny, krásně zabaleno, milé dárečky - hlavně ten heboučký tamponek, spokojenost sama :) přeji ať se daří!
PF Avatar autora Petra Fučíková | 23.10.2022
PP Avatar autora Petr Poštulka | 11.10.2022
ZS Avatar autora Zdeňka Strakuľová | 3.10.2022
Jsou velmi rychlí. Celý obchůdek a jeho komunikace působí velmi příjemně. Nápaditý dárek k objednávce jako překvapení mi udělal velkou radost.
PJ Avatar autora Pavla Jonáková | 3.10.2022
Český obchůdek, je vidět že to dělají s láskou a dávají do toho něco navíc. Dáreček k nákupu potěšil. Super kominikace obchodu a rychlost odeslání. Výrobky znám již delší dobu a kupuji pravidelně.
SG Avatar autora Sabina Gündogdu | 28.9.2022
Rychlé dodání, velmi vstřícné jednání a dobré ceny. Dárečky také vždy potěší. Nakupuji zde opakovaně a vždy jsem moc spokojená.
PH Avatar autora Pavlína Horáková | 8.9.2022
Super obchod a dobré ceny!
MH Avatar autora Michaela Hrubá | 8.9.2022
Rychlé dodání, dobré ceny, milé dárečky. Velmi doporučuji :-)
RS Avatar autora Renata Smolíková | 31.8.2022
ZG Avatar autora Zuzana Gapkova | 30.8.2022
IO Avatar autora Ivana Opová | 24.8.2022
LJ Avatar autora Lucie Josefusová | 5.8.2022
Avatar autora Kateřina Čápová | 3.8.2022
Rychlé vyřízení, příjemné jednání, určitě se zase vrátím.
TS Avatar autora Tomas Sekanina | 29.7.2022
EN Avatar autora Eva Nehonská | 28.7.2022
Avatar autora | 23.7.2022
+ Milé jednání, rychlé dodání. Skvělé

EP Avatar autora Eva Prokopová | 18.7.2022
Doporučuji na 100%
LS Avatar autora Lenka Schmidtmeyerová | 12.7.2022
Vše je vždy naprosto v pořádku. Objednala jsem již několikrát. * Rychlé vyřízení objednávky. * Milá komunikace. * Hezké dárky k objednávkám. * Vše dobře a hezky zabaleno. * Zboží v pořádku. Vřele doporučuji ostatním. :)

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 33